Stan Gielen neemt afscheid als voorzitter vv Baronie

Beste Baronie-vriendinnen en vrienden,

Na tweeënhalf jaar heb ik in uitermate vriendelijke samenspraak met de overige bestuursleden besloten dat mijn tijd bij Baronie erop zit. Met andere woorden, ik zal afscheid nemen als voorzitter van vv Baronie en wel officieel op 30 juni 2020. Mijn gewaardeerde collega’s bestuursleden zullen op zoek moeten gaan naar een nieuwe voorzitter en in de tussentijd mijn taken onderling verdelen.

Ik ben destijds voor een periode van een jaar als voorzitter ingestapt in een interim-bestuur van Baronie, zonder dat ik goed bekend was met deze, wat bleek mooie vereniging. Het heeft wat langer geduurd dan eerder de bedoeling was, maar nu is voor mij echt het moment aangebroken om jullie vaarwel te zeggen.

Ik kan dit doen in de wetenschap dat Baronie er in ieder geval een stuk beter voor staat dan toen ik aantrad. Baronie verkeerde in zwaar weer, om het maar eufemistisch uit te drukken. Zowel op organisatorisch als financieel gebied. De toekomst voor Baronie ziet er nu een stuk rooskleuriger uit en ik hoop van harte dat deze positieve ontwikkeling van de club zich voortzet. Ik hoop dat ook ik mijn steentje, in samenwerking met alle bestuursleden, heb kunnen bijdragen aan het begin van deze revival.

Ongetwijfeld zal ik mijn gezicht nog wel eens laten zien op De Blauwe Kei. Als liefhebber van de jeugdwedstrijden op zaterdagochtend, als belangstellende bij wedstrijden van Baronie 1 of wanneer er weer iets te vieren zal zijn.

Maar voor nu zeg ik “tabee!” en wens het bestuur en de gehele vereniging Baronie veel wijsheid voor de toekomst.

Met sportieve groeten,

Stan Gielen