Baronie heeft dringend scheidsrechters nodig. Bij de senioren, de junioren en de pupillen. Baronie vindt het opleiden van goede scheidsrechters belangrijk. Op deze pagina kan alle informatie worden gevonden m.b.t. scheidsrechters, spelregels en het scheidsrechters programma.

Spelregels Veldvoetbal

Praktische Richtlijnen

Spelregelwijzigingen

Voor iedereen die wil fluiten of vlaggen zal Baronie dit voorjaar weer cursussen organiseren. De volgende cursussen worden georganiseerd:
– KNVB-cursus verenigingsscheidsrechter
– KNVB-cursus pupillenscheidsrechter
– Een cursus van 1 avond voor spelers, ouders, vrijwilligers of andere ge├»nteresseerden die af en toe eens willen fluiten of vlaggen
– iedereen is welkom vanaf 12 jaar; jongen of meisje, man of vrouw!

De kosten van deze cursussen zijn voor rekening van Baronie. Baronie zal ook zorgdragen voor de begeleiding bij het fluiten of vlaggen van je wedstrijden!

Help de teams en meld je aan via scheidsrechterzaken@vvbaronie.nl of het onderstaande formulier.