Nieuwe penningmeester stelt zich voor

Het bestuur van Baronie is uitermate verheugd jullie te kunnen meedelen dat we een nieuwe penningmeester kunnen presenteren. Vanaf heden komt Yassine Chahid ons bestuur versterken op financieel vlak, in zijn rug gesteund door de financiele commissie. Hieronder stelt Yassine zich voor.

Beste Baronieleden,

Mijn naam is Yassine Chahid en ik ben 26 jaar oud. Ik ben een leergierige student met veel ambitie om mijn doelen te bereiken. Sinds augustus 2016 studeer ik Finance and Control aan de Hogeschool Avans te Breda. Het afgelopen half jaar heb ik daarnaast een minor gevolgd, te weten: Inkoopmanagement. Naast laatstejaars student ben ik ook trainer bij Baronie; sinds vorig van de 13-05, dit seizoen van JO13-3.

Sociaal en vriendelijk, maar als het over belangrijke zaken gaat ook serieus, ben ik niet bang om ‘de kar te trekken’ daar waar nodig en neem ik graag mijn verantwoordelijkheid. Ik werk graag zelfstandig maar ben ook een echte team player. Ik houd er van om nieuwe dingen te doen en te leren.

Doorzettingsvermogen, een positieve en flexibele instelling, prettige communicatie, creativiteit en gezelligheid zijn karaktereigenschappen die bij mij passen. In de toekomst zie ik mijzelf als een professional die de juiste kennis bezit van allerlei economische activiteiten en wil ik me specialiseren in management accounting.

Sinds kort ben ik betrokken geraakt bij de financiële commissie van Baronie. Na een aantal vergaderingen met deze club kwam de vraag of ik een penningmeester wilde worden. Dit vond ik een mooie kans en ik heb deze dus beide handen aangenomen. Belangrijk is dat ik als penningmeester kan terugvallen op mijn collega’s binnen Baronie. Ik zal zeker nog veel moeten leren, maar ik beschik inmiddels over een brede kennis en een breed netwerk. Met  Avans Hogeschool werk ik nauw samen en ik ben ook voorzitter van de opleidingscommissie Finance and Control van de school.

Mijn hobby’s zijn het trainen met de jongens, verre reizen maken/ontdekken en financiële onderwerpen.

Ik hoop een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van Baronie en ik kijk hier ook naar uit!

Groet,

Yassine Chahid