Beste Baronnen / Baronessen
Zoals jullie zien is er vanaf heden een link naar een pagina speciaal voor de activiteiten van de kantine. Op deze manier gaan wij u op de hoogte houden wat er zoal in de kantine gebeurd. Deze pagina is tevens bedoeld om een leuke anekdote te melden of een artikel te plaatsen. Ik zou zeggen “tot in de kantine”. Mail maar naar : horeca@vvbaronie.nl

Huis- en gedragsregels VV Baronie over `alcohol en roken in sportkantines`

• Aan personen onder 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.
  • Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank te gebruiken in de kantine of elders op het terrein van de vereniging.
  • Het is niet toegestaan om in de kantine gekochte alcoholhoudende drank elders (bijvoorbeeld in de kleedkamers) te nuttigen dan in de kantine of op het terras.
  • Er wordt geen alcohol geschonken aan: Jeugdleiders, trainers van jeugdelftallen en andere begeleiders van de jeugd tijdens de uitoefening van hun functie. Personen die fungeren als chauffeur bij het vervoer van spelers.
  • Het bestuur wil voorkomen dat personen met meer dan het toegestane promillage alcohol aan het verkeer deelnemen. Op basis daarvan kan de verstrekking van alcoholhoudende drank worden geweigerd.
  • Leidinggevenden en barvrijwilligers drinken geen alcohol gedurende hun bardienst achter de bar.
  • Prijsacties die het gebruik van alcohol stimuleren, zoals “happy hours” en “rondjes van de zaak” zijn in de kantine niet toegestaan.
  • Vanuit het oogpunt van na te streven alcoholmatiging wordt het gebruik van alcoholvrije drank gepromoot, onder andere door die goedkoper aan te bieden dan alcoholhoudende drank.
  • Personen die agressie of ander normafwijkend gedrag vertonen worden door de dienstdoende leidinggevende of barvrijwilliger uit de kantine verwijderd. Dit eventueel voor een langere periode of afhankelijk van de aard van de misdragingen voor altijd desnoods met behulp van de rechtelijke macht.
  • Sinds 1 juli 2008 geldt een rookverbod in het hele clubgebouw.
  • Op zaterdag en op toernooidagen jeugd wordt er tot 13.00 uur geen alcohol geschonken in de kantine.
  • Het is niet toegestaan meubilair uit het clubhuis mee naar buiten te nemen.
  • Het is niet toegestaan om met voetbalschoenen in de kantine te komen.
  • Openingstijden van de kantine en frituur worden voor een ieder duidelijk zichtbaar in het clubhuis gepubliceerd.