Sergio Herrero verzorgt trainingen Valencia voetbalkamp

Over enkele weken zal het Valencia Voetbalkamp in Breda weer van start gaan. Inmiddels heeft Valencia CF ook bekend gemaakt welke Spaanse trainer dit jaar vanuit Valencia naar Breda zal afreizen. Het gaat om de 34-jarige Sergio Herrero, die reeds meerdere jaren in de Valencia CF Academy werkzaam is. Sergio zal geassisteerd worden door een groep van Nederlandse trainers, die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF en werkzaam zijn bij Valencia Voetbalkamp Benelux.

Sergio: “Ik kijk enorm uit naar mijn eerste voetbalkamp in Nederland. Ik heb gehoord dat de afgelopen jaren het voetbalkamp in Breda een groot succes was, en uiteraard gaan we daar dit jaar weer voor zorgen. Naast de trainingen volgens de Valencia CF Academy Methodology, ga ik me dit jaar ook focussen op de meiden die meedoen aan het voetbalkamp, omdat ik zelf ook dagelijks met de meiden U12 van Valencia CF werk. Ik kan niet wachten om met alle deelnemers te gaan trainen! AMUNT Valencia!”

Het Valencia Voetbalkamp bij VV Baronie vindt plaats van maandag 17 juli t/m vrijdag 21 juli. Dit betreft een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia jeugdtrainers. 

Als deelnemer ontvang jij:

  • Vijf dagen top-training door officiële Spaanse Valencia CF jeugdtrainers.
  • Valencia CF trainingstenue van Puma, bestaande uit: shirt, short en sokken.
  • Valencia CF Bidon en Valencia CF Diploma
  • Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Valencia CF.
  • Lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit.
  • EXTRA! Je maakt kans op een voetbalreis naar Valencia CF!
  • BONUS! Kans op uitnodiging voor deelname met Team Nederland aan VCF Academy World Cup!


Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is mogelijk tot 1 juli. Kijk voor alle informatie & aanmelden op www.valenciavoetbalkamp.nl