Guido van Sant terug op het oude nest

De technische staf voor komend seizoen wordt versterkt met oud doelman Guido van Sant. De 37-jarige van Sant gaat de rol van assistent- en keeperstrainer vervullen in de vernieuwde staf onder leiding van toekomstig hoofdtrainer Jeroen van Bezouwen. Tevens neemt hij zitting in de nieuwe voetbalcommissie waar meerdere oud-spelers deel van zullen uitmaken. 

Bredanaar van Sant is momenteel keeperstrainer bij Unitas Gorinchem. Met Baronie werd hij onder ex-hoofdtrainer Peter Maas kampioen in de Hoofdklasse om daarna het historische seizoen in de nieuwe Topklasse mee te maken. Guido genoot zijn opleiding bij Willem II waar hij maar liefst 12 seizoenen -tot en met het 1e elftal- onder de lat stond. 

Van Sant kijkt uit naar z’n terugkeer: “Fantastisch om weer terug te zijn op het oude nest! Ik heb hier vier leuke en succesvolle jaren gehad en ben Baronie dankbaar dat ik weer als Baron op het sportpark rond mag lopen.” 

Voorzitter Ton van Beek: “Het is voor Baronie belangrijk om stafleden te werven en te behouden met het club-DNA. Klasse dat Guido zich ook buiten de lijnen gaat inzetten voor onze mooie club.” 

Het bestuur van Baronie wenst Guido veel succes en een plezierig verblijf bij Baronie.