Nieuwe wedstrijdsecretaris senioren

Beste leden,  

Mijn naam is Ben van Steenbergen Horrocks, ik ben 59 jaar oud, getrouwd met Brigitte en vader van 3 kinderen (die ondertussen allemaal het huis uit zijn). 
In februari ga ik aan de slag als wedstrijdsecretaris bij de senioren van vv Baronie. Ook ga ik Yvonne, waar nodig, ondersteuning geven als jeugdwedstrijdsecretaris. 

In het verleden ben ik actief geweest als trainer/keeperstrainer en keeperscoördinator bij diverse clubs binnen de gemeente Breda. Bij Baronie ben ik enkele jaren geleden coördinator van de dames- en meidenafdeling geweest. Daarna ben ik 1 jaar ingevallen als coach bij de toenmalige mo19-2 van Baronie. 

Helaas laat mijn gezondheid het niet toe om nog trainingen te geven of om op het veld te staan! Per toeval ben ik een paar jaar geleden, in contact gekomen met UVV’40. Daar ben ik aan de slag gegaan als wedstrijdsecretaris voor zowel senioren als de jeugd. Voetbal is altijd mijn passie geweest en zo was ik toch hier toch nog mee verbonden. Na een aantal drukke jaren bij UVV en mijn gezondheid die me in de steek liet, wilde ik eigenlijk gaan stoppen. Per toeval ben ik in contact gekomen met mijn oude club Baronie en hoorde dat ze een wedstrijdsecretaris voor de senioren zochten en ondersteuning bij de jeugd tijdens vakantie/afwezigheid. Voor mij een stuk rustiger, waardoor ik deze mooie uitdaging met beide handen heb aangenomen. 

Groeten

Ben van Steenbergen Horrocks