Terreinmeester Marco is gestopt

Ondanks verwoede pogingen het gesprek met hem aan te gaan, moeten we tot onze spijt mededelen dat onze terreinmeester Marco definitief is gestopt met zijn werkzaamheden voor vv Baronie. Ondanks dat we natuurlijk verre van blij zijn met de situatie danken we Marco vanaf deze plaats voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Wij doen er alles aan om snel als mogelijk voor adequate vervanging te zorgen, maar zoals jullie ook weten is dit geen gemakkelijke opgave in deze tijd waarin haast iedere vereniging te kampen heeft met een tekort aan handjes.

In de tussentijd moeten we roeien met de riemen die we hebben. Concreet betekent dit dat we van jullie allen, naast begrip voor de situatie, ook een bepaalde mate van zelfwerkzaamheid vragen. Met andere woorden, zaken die voorheen werden verzorgd en geregeld door Marco zullen door jullie zelf moeten worden opgepakt. Denk daarbij aan het goed afsluiten van kleedkamers en poorten, het verzorgen van de thee en het goed zorg dragen voor de materialen.

Natuurlijk staan wij open voor idee├źn die meehelpen het een en ander in goede banen te leiden. Niet in de laatste plaats: Wanneer jullie iemand kennen die (een deel van) de taken van de terreinmeester zou kunnen invullen, neem dan contact op met Anja Frijters via info@vvbaronie.nl

Het spijt ons jullie dit slechte nieuws te moeten meedelen en hopen, nogmaals, op jullie begrip.

Bestuur vv Baronie