Veld C onbespeelbaar

Beste baronnen en baronessen,

Momenteel ligt het kunstgrasveld C eruit. Kennelijk hebben de aannemers iets niet goed gedaan en door de vele regen is het veld min of meer gaan drijven. Daar komt nogal wat commentaar op. Soms ook (erg) vervelend commentaar.,

Velen hebben wel idee├źn voor oplossingen voorhanden maar men ziet meestal het grote geheel niet. Elke wijziging heeft gevolgen op een andere plaats. Soms ligt er een (deel)veld vrij maar dat komt omdat een team op het allerlaatste moment afzegt. Dat is dan niet meer te communiceren. Ook werd door de aannemers gedacht dat het veld vandaag bespeelbaar zou zijn maar helaas blijkt dat niet zo te zijn. En ook die boodschap kwam laat bij ons binnen.

Beste vrienden: dat is overmacht! Omdat er onvoldoende vrijwilligers voor dit soort zaken zijn moeten wij, en een aantal van ons hebben ook nog een gewone baan, dit allemaal oplossen. Daar doen we ons uiterste best voor, maar kennelijk komt dat niet altijd zo over en is soms het commentaar niet van de lucht. En dat is voor de mensen die hieraan werken knap vervelend. Graag begrip voor de situatie!

En krijg je mogelijk eens een keer een korzelig antwoord, besef dan, dat we stinkend ons best doen om iedereen te laten trainen en voetballen maar dat tegen overmacht niet te vechten valt.

Ik hoop, dat iedereen begrijpt wat ik bedoel. Ook wij hebben onze grenzen!

Namens het bestuur van vv Baronie,
Ton van Beek, voorzitter