JO18-1 heeft nieuwe trainer.

Naam: Robertiko Cijntje
Ik luister ook naar: Tico.
Leeftijd: 37
Woonplaats: Tilburg

Hallo,
Ik ben Tico en kom uit Tilburg. Allereerst wil ik iedereen bedanken voor hun bijdrage aan de manier hoe ik ben verwelkomd binnen Baronie. Het was gelijk een warm bad. Baronie stond als club altijd goed aangeschreven en ik kan niets anders dan trots zijn dat ik een bijdrage mag leveren aan het opleiden van de jeugd.

Wie ben ik nu precies? De voetballerij en ik kennen elkaar pas 12 jaar. Daarvoor speelde ik American Football. Ik speelde o.a. in het NL elftal en bij de youth development van de Amsterdam Admirals. Door een (on)gelukkige samenloop van omstandigheden kwam ik in aanraking met voetbal. Eerst zaalvoetbal in de eerste- en eredivisie en later stond ik onder de lat bij de selectie van BVV.

Buiten het voetballen om was ik 6 jaar voorzitter van v.v. ZIGO uit Tilburg, trainde ik vrijwel alle jeugdteams van recreatief niveau tot aan de 3e divisie. En als ik niet bezig ben met voetbal, dan heb ik een keepersschool en verzorg ik keepertrainingen bij Droptalents.

In het seizoen 22/23 mag ik de Baronie-O18 gaan trainen. Een leuke ploeg met veel potentie. We gaan samen het hoogst haalbare proberen te bereiken.

Op naar een mooi seizoen!

Robertiko Cijntje