Nieuwe trainer JO17-2.

Hallo Allemaal
Even voorstellen, ik ben de nieuw trainer van de JO17-2 voor het seizoen 2022-2023!
Mijn naam is Antonio Bozo, ik ben 62 jaar en ik ben oorspronkelijk Chileen.
Ik woon al meer dan 30 jaar in Nederland, ik heb twee volwassen kinderen en vier kleinkinderen waar ik erg trots op ben.
Al bijna 10 jaar woon ik samen met vriendin Sandra en haar dochter.
Ik werk al meer dan 20 jaar als Sales binnendienst/Customer service, hoewel mijn oorspronkelijk beroep Sportleraar is.
Mijn hobby’s zijn reizen, sporten, dansen, ik hou ook van gezelligheid samen met mijn familie, kleinkinderen en vrienden…ik geniet ook graag van een lekker BBQ met een Chileense wijntje.
Vanuit Chili ben ik naar Frankrijk gegaan waar ik mij opleiding heb opgedaan aan de Sport Universiteit. Na mijn studie ben ik kort sportleraar op de middelbaar school geweest. Tegelijkertijd heb ik verschillende diploma’s gehaald als voetbaltrainer zowel in Frankrijk, Spanje en Nederland waar ik ook trainer en speler ben geweest. Mijn mooiste ervaring was hoofdverantwoordelijke van een voetbalschool in Frankrijk.
Na een leuk gesprek met Jason over voetbal (wat anders 😊) werd ik gevraagd om eventueel weer trainer te worden bij Baronie. Omdat ik een aantal jaren geleden ook trainer bij Baronie ben geweest o.a. van een jeugd-selectie-elftal en later bij de technische staf Baronie 1 en reserve hoofdklasse was de keuze voor mij niet zo moeilijk.
Voetbal is mijn passie en ik ga graag de uitdaging aan samen met de jongens van JO17-2.
Ik ben ervan overtuigd dat we samen een mooi, goed en prettige seizoen gaan maken, er zal hard gewerkt moeten worden, met veel enthousiasme, discipline en respect voor elkaar en de manier van spelen.
Ik heb er veel zin in, ik hoop jullie ook.

Ik wens jullie allemaal een prettige vakantie, lekker genieten, goed uitrusten en vol energie terug om het nieuw seizoen te kunnen beginnen.

Tot snel, Antonio