Nieuwe website

De nieuwe website voor vv Baronie is een feit. Hij was al even beschikbaar, maar een hoop functies waren nog niet gepubliceerd.

Eind vorig jaar is het IT-Beheer team begonnen met het uitwerken van een plan voor de nieuwe website. Er is onder meer een enquête gehouden en diverse andere onderzoeken zijn gedaan naar het gedrag van gebruikers op de website.

Op basis van deze onderzoeken is gebleken dat de gebruikers op de website in een paar categorieën (Speler, Supporter, Sponsor) opgedeeld kunnen worden met ieder hun eigen wensen. Dit heeft de basis gevormd voor het ontwerp van de nieuwe website.

Een aantal elementen zoals de teamindelingen en toernooien zijn op dit moment nog niet volledig beschikbaar. Dit komt doordat door het coronavirus niet meer gevoetbald zal worden. Voor de start van het nieuwe seizoen zullen deze pagina’s gepubliceerd gaan worden.

Het team blijft de komende periode bezig om de website continu te verbeteren. Mocht je dus vragen en -of opmerkingen hebben over de nieuwe website, laat het weten via webbeheer@vvbaronie.nl