Mildred Baal nieuwe trainster vv Baronie MO17-1

Met dank aan Het Voetbaljournaal.

Mildred Baal heeft een rijke voetbalcarrière achter haar naam staan. De 56-jarige heeft als speelster zowel in de zaal áls op het veld bij het Nederlands Elftal gezeten. Volgend seizoen gaat ze aan de slag als trainer van de MO17-1.

Mildred wilde eigenlijk vanwege tijdgebrek voor het aankomende seizoen geen extra team erbij nemen. Daar kwam ze op terug. ‘’Toch kwam er aan het einde van het seizoen de vraag  of ik alsnog interesse had om een MO17-1 team te gaan trainen. Aangezien het team van vv Baronie mij al bekend was en ik de potentie en gedrevenheid van de meeste meiden kende ben ik in gesprek gegaan. Dit zijn speelsters die er vol voor gaan. Vandaar dat ik na een aantal goede gesprekken toch deze nieuwe uitdaging aangegaan ben.’’

De trainster heeft veel vertrouwen in het nieuwe seizoen. “Ik heb er vertrouwen in dat ik met vv Baronie MO17-1 in de bovenste gelederen zal meedraaien. In dit team zit kwaliteit, passie, gedrevenheid en vooral spelvreugde. Ik ben trots dat ik als trainster met de nieuwe staf voor deze groep mag staan.”

vv Baronie wenst haar veel succes!!