Kennismakingsochtend onderbouw 18 juni 2022

Door Ronald Spruit.

Om de overgang naar het volgende seizoen soepel te laten verlopen hebben de kinderen van JO7 tot en met JO12 op 18 juni tijdens de kennismakingsochtend hun nieuwe teamgenoten leren kennen. De coördinatoren hebben kennisgemaakt met de ouders die op hun beurt afspraken hebben gemaakt over de rolverdeling binnen het team.  

Tijdens de uitreiking van het ‘Team van de Maand 2021 – 2022’ en de loting voor de teams van de maand voor het nieuwe seizoen zat de tribune helemaal vol met ouders en kinderen. De sfeer was weer als vanouds goed. 

In zijn praatje had onze voorzitter Ton van Beek veel goed nieuws en een duidelijke boodschap. Het goede nieuws was dat we na vier zuinige jaren bij Baronie weer plannen kunnen maken. Plannen voor een nieuw verenigingsgebouw verder uitwerken, een grote veiling en een voetbalschool in eigen beheer. De boodschap aan de ouders was om toch vooral te reageren op simpele hulpvragen die worden gesteld. Het is voor coördinatoren, teamleiders en vrijwilligers heel frustrerend als op een vriendelijk verzoek geen enkel antwoord komt. Wacht niet op een ander, maar reageer op z’n minst even. 

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie. Tot zondag 4 september bij de Aftrap van het nieuwe seizoen!