BARONIE-HOOFDTRAINER JURRIAAN VAN POELJE WINT OPNIEUW TRAINERSAWARD

Met trots in ons hart hoorden we dat onze hoofdtrainer, Jurriaan van Poelje, opnieuw een mooie prijs in de wacht heeft gesleept. Nadat hij jaren geleden al eens de prijs voor ‘beste trainer’ bij de BN De Stem Voetbalwards won, is hij nu door collega-trainers gekozen tot beste trainer van District Zuid 1 in het amateurvoetbal.

De prijs is extra bijzonder omdat het een award betreft die uitgedeeld wordt door de Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON). Van zijn collega’s in het amateurvoetbal kreeg hij dus de meeste stemmen.

Van Poelje staat momenteel op het punt met Baronie de titel in de Hoofdklasse B binnen te halen. Met nog drie duels voor de boeg staat zijn ploeg acht punten voor op de laatst overgebleven concurrent OJC Rosmalen.

Maar niet alleen het huidige topseizoen zal bepalend zijn geweest voor de gewonnen award. De zes seizoenen die Van Poelje bij Baronie traint,  kunnen aangemerkt worden als een grote succesperiode. Van Poelje arriveerde op de Blauwe Kei in het seizoen 2016-2017 en bracht Baronie met een kampioenschap in de Eerste Klasse in een jaar terug naar de Hoofdklasse. De eerste jaargang in de Hoofdklasse B verliep nog enigszins moeizaam, maar de ploeg speelde zich toch al ruim voor het einde van de competitie veilig. In het seizoen 2018-2019 liep Van Poelje met Baronie nipt nacompetitie voor promotie mis. Zowel in 2019-2020 en 2020-2021 werd de competitie niet uitgespeeld door Corona, maar stond Baronie op het moment van ‘afbreken’ wel beide keren stijf bovenaan in de Hoofdklasse B.

Vanaf deze plaats feliciteren we Jurriaan (nogmaals) met het behalen van de VVON-Award. Op persoonlijke wijze zullen we na afloop van de huidige competitie nog uitgebreid afscheid van hem nemen. Zoals bekend verondersteld mag worden, vertrekt Jurriaan na dit seizoen namelijk naar Kloetinge.

Bestuur vv Baronie