Oproep: Tweede Paasdag: Spandoekenwedstrijd!!!

We gaan de laatste fase van de competitie in. Dat geldt ook voor Baronie Zondag 1. Met nu nog acht duels te gaan staat Baronie 1 nog steeds bovenaan, een positie die ons vlaggenschip al vanaf de eerste speeldag inneemt. Het is dus niet ondenkbaar dat er een titel gloort aan het einde van de horizon. Maar zover is het nog niet: er volgen nog een achttal finales…

Jullie hulp, de hulp en steun van iedereen die Baronie een warm hart toedraagt, is zeer welkom. Schreeuw Baronie 1 naar de Derde Divisie en doe mee aan de spandoekenwedstrijd op 18 april, Tweede Paasdag.

Maak met (een deel van) je team een spandoek van karton of doek en kom met z’n allen naar de Blauwe Kei. De wedstrijd op 18 april begint om 14.00 uur en de tegenstander is AWC uit Wijchen. Alle deelnemers krijgen een paasei/paashaas en de winnaars van de spandoekenwedstrijd een leuke prijs.

Wat is er nu mooier dan dat er tijdens thuiswedstrijden van Baronie ook veel Baronie-jeugd aanwezig is? Kom daarom massaal naar de Blauwe Kei en juich Baronie naar de overwinning en misschien wel het kampioenschap!

Komende zondag speelt Baronie overigens ook thuis, om 14.00 uur tegen Juliana. Ook dan is jullie aanwezigheid zeer gewenst natuurlijk…