Bedankbrief Ton van Beek

Beste Baronie-vrienden,

Corona heeft ook mij overvallen. Ik heb in het ziekenhuis, gelukkig buiten de IC, kunnen genezen, maar ook zonder IC betekent het een heftige periode waar je doorheen moet. Maar ik ben er gelukkig goed uitgekomen.

Momenteel gaat alles stapje voor stapje vooruit. Ik ben inmiddels enkele dagen uit quarantaine en het extra bed en de Thuiszorg zijn de deur uit. Veel rusten en af en toe loop ik een klein rondje buiten de deur. Het gaat goed. Elke dag lijkt er een beetje bij te komen qua conditie. Vandaag een korte wandeling van 25 minuten gemaakt en daar ben ik best een beetje trots op. We zien de toekomst positief in. Ik wil, mede namens mijn vrouw Liesbeth, bedanken voor de vele tientallen steunbetuigingen in de vorm van kaarten, apps, foto’s, tekeningen, boeketten, fruit en andere cadeaus die we hebben mogen ontvangen tijdens de afgelopen periode. Die belangstelling is een grote steun geweest op weg naar het herstel.

Het zal nog niet vandaag of morgen zijn, maar ik hoop velen van jullie later weer te zien langs de velden van ons mooie Baronie.

Nogmaals, mede namens Liesbeth, hartelijk dank en tot ziens.

Ton van Beek.

13 april 2020