Home Berichten Baronie Baronie zoekt nieuwe wedstrijdsecretarissen jeugd

Baronie zoekt nieuwe wedstrijdsecretarissen jeugd

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar versterking van het wedstrijdsecretariaat om de planning te maken van alle competitie-, beker- en oefenwedstrijden en om op zaterdag de teamleiders van alle teams te ontvangen en te helpen met het invullen van het digitale scoreformulier.

Op dit moment hebben we een vrijwilliger die alles alleen doet. Dat geldt ook voor de senioren. Voor een grote vereniging als Baronie is dat natuurlijk onvoldoende en veel te kwetsbaar. Hoe meer hulp, hoe lichter en leuker de vrijwilligerstaak.

Er staat een goede begeleiding en een vrijwilligersvergoeding tegenover. Proefdraaien kan al eerder tijdens de onderlinge wedstrijdjes en mogelijk bij de start van de Regio Cup.

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Sandra Verbakel, bestuurslid Jeugdzaken (06-22739000, [email protected]) of Ronald Spruit, bestuurslid Vrijwilligerszaken (06-12855299, [email protected]).

Most Popular

De tribunestoeltjes zijn weer groen!

De kleur van de kuipstoeltjes waren na vele jaren behoorlijk dof geworden.Met een wondergel en de enorme inzet van Willem Hartmans hebben...

Van de bestuurstafel

Beste leden van vv Baronie, Het is alweer even geleden dat ik  iets van het bestuur heb laten horen....

Opzeggen lidmaatschap voor 15 juni

Helaas geen competitie, maar gelukkig wel volop trainingen en hopelijk komen er nog wedstrijden in het kader van de Regio Cup. Het...

Baronie meiden topteams

Beste Baronessen en Baronnen, Trots delen wij jullie mee dat vv Baronie en Code Oranje erin geslaagd zijn om...

Recente reacties