E-sports door NAC Maatschappelijk

NAC Breda actief op Winterchills in carnavalsvakantie

Na het succes van de eerste editie van Winterchills is NAC Maatschappelijk ook actief tijdens de tweede editie in de carnavalsvakantie. In samenwerking met verschillende partners, worden de handen weer ineengeslagen voor twee grote e-sports toernooien en een NAC Fundag. Word jij de FIFA21 of Rocket League kampioen van Kielegat?

Winterchills

Ook deze vakantie organiseert NAC Maatschappelijk in samenwerking met de Gemeente Breda, Breda Actief, mCon esports, Kick Breda, B-Side Rats en Breda University weer twee grote e-sports toernooien en NAC side events onder de naam Winterchills. Verdeeld over heel de stad worden tijdens de carnavalsvakantie activiteiten georganiseerd voor Bredanaars. Tijdens deze tweede editie van WinterChills staat carnaval centraal.

E-sports toernooien 
Maandag 15 februari en dinsdag 16 februari staan in het teken van FIFA 21. Op maandag 15 februari klokslag 11.11 uur wordt afgetrapt. Er worden twee kwalificatietoernooien georganiseerd. Op woensdag 17 en donderdag 18 februari staat kwalificatie voor de finale van het Rocket League centraal.

De finales van beide toernooien worden gespeeld op vrijdag 19 februari, welke live te volgen zijn op www.twitch.tv/mconesports. De winnaars van beide toernooien spelen om mooie prijzen zoals Playstation Network Cards, een gesigneerd NAC-shirt en cadeaubonnen van Game Mania.

Naast een prijs voor de winnaar, gaat ook de deelnemer die zijn of haar Rocket League auto het mooist heeft verkleed als winnaar naar huis! Zet jouw foto online met de #pimpmycarnaval en maak kans op toffe Kielegat prijzen. Ook Menno Bouhuijzen (voormalig FIFA speler van NAC Breda) is aanwezig tijdens de finale.

NAC Fundag
Op woensdag 17 februari is iedereen in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar welkom op de NAC Fundag. Deze staat in het teken van voetbal, sport en spel en carnaval! De NAC Fundag vindt plaats bij Boykes Speelhoeve en duurt van 12.30 uur tot 15.30 uur.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de online toernooien en de NAC Fundag op www.breda-actief.nl/winterchills