Home Berichten Baronie Verklaring omtrent gedrag vrijwilligers

Verklaring omtrent gedrag vrijwilligers

Beste vrijwilliger, 

In 2015 zijn we als vereniging gestart met het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor alle vrijwilligers en bestuursleden binnen Baronie. 

De VOG is maar drie jaar geldig, maar de aflopen jaren blijven liggen omdat er vrijwilligers gestopt waren bij de vereniging die dit onder hun beheer hadden. Nu gaan we met de commissie Sportiviteit & Respect dit weer oppakken. 

Binnenkort kunnen jullie een mail ontvangen van het Ministerie van Justitie & Veiligheid, LET OP, die komt vaak in de SPAM box terecht, dus houdt die ook goed in de gaten. In de mail staat een linkje waarmee je de VOG via je DigiD kan aanvragen.  

De VOG zal per post naar je huisadres worden opgestuurd. Het vriendelijke verzoek is om een foto te maken of de VOG te scannen en die mailen naar: [email protected]. Wij zullen het dan registreren en je kan de originele VOG zelf houden. 

Wij danken jullie alvast voor de medewerking! 

Nicole Jacet, 

Namens de commissie Sportiviteit & Respect en Bestuur. 

Most Popular

Baronie Bingo begint eerder!

Het bingo feestje begint al eerder: Start kinderbingo om 17 uur en start JMO13 +/senioren om 19 uur. Log 15 minuten voor aanvang...

Valencia voetbalkamp

Valencia CF jeugdtrainers komen tweemaal naar VV Baronie in Breda voor een training 3- én 5-daagse! Deze zomervakantie beleeft...

Baronie Bingo online

Zaterdag 23 januari is het zover: de eerst Baronie bingo De Quizzzzmasters Danny, Pim, Barry en Tim zijn er...

Winnaars grote clubactie

De winnaars zijn bekend! Wie heeft de meeste loten verkocht voor Baronie? We hoopten op een...

Recente reacties