Grote club actie

Tussenstand Grote Clubactie

Nog drie weken te gaan! Dan zijn ook de lotenboekjes van de kinderen t/m O12 ingeleverd en weten we of we het streefbedrag van €7.200 hebben gehaald. Het lijken de Amerikaanse verkiezingen wel. Spannend!

De poststemmen moeten dus nog worden geteld, maar inmiddels weten we wel dat er 800 digitale loten zijn verkocht en 11 superloten à €150. Dat levert een tussenstand op van ruim €3.900. Hartelijk dank aan de teams die een superlot hebben gekocht. Dank ook aan de fanatieke kinderen die al heel veel loten voor hun club hebben verkocht.

Op woensdag 11 en 18 november (trainingen) kunnen kinderen t/m O12 de lotenboekjes inleveren bij Linda, die is aanwezig en heeft een inleverdoos voor de boekjes. Trainers weten dit ook en zullen kinderen erop attenderen. Ook op vrijdag 13 en 19 november (trainingen) kunnen kinderen t/m 012 de lotenboekjes inleveren bij Mirjam, die is aanwezig en heeft een inleverdoos voor de boekjes.

Er zijn dus 4 momenten waarop de kinderen en/of de coaches de boekjes af kunnen geven aan Linda of Mirjam.

De bekendmaking van de prijzen voor de individuele spelers en de teams die de meeste loten hebben verkocht volgt niet veel later. De opbrengst besteden we aan trainingsmaterialen voor alle teams van Baronie.

Ook al heb je boekje ingeleverd, je kunt digitaal nog steeds loten verkopen. Grijp je kans, verkoop nog snel een paar loten of koop als team een superlot!

Namens de Grote Club Actie Commissie, Linda (06-14644311) en Mirjam (06 51 32 5887) Online verkooplink: https://clubactie.nl/lot/v.v.-baronie/403975

Online verkooplink voor het Superlot: http://clubactie.nl/superlotkopen/v.v.-baronie/403975