Tussenstand Grote Club actie

De tussenstand van de Grote Clubactie.

Met nog een paar weken te gaan, kijken we met een schuin oog naar de tussenstand. Dan zien we dat meer dan de helft van de teams vanaf O13 nog geen enkel lot heeft verkocht. Au!

Het streefbedrag is dit jaar € 7.200 voor de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen waar ieder lid van kan profiteren. Dus ook jij. Dit bedrag zou toch een koud kunstje moeten zijn met meer dan 1100 leden? Zeker als je bedenkt dat we het geld in deze coronacrisis extra goed kunnen gebruiken. Het gaat gemiddeld om 3 verkochte loten per lid.

De onderbouw gaat als een raket, nu zijn de bovenbouw en de senioren aan zet! Dus beste Baronnen en Baronessen, beschouw dit bericht als een aanmoediging. Verkoop nog gauw een paar loten en laat zien wat je waard bent!

Is verkopen niet jouw ding? Koop dan met je team een superlot van €150. In  1 klap heb je dan 50 loten. Voor een jeugdteam is dat gemiddeld 1 lot per persoon, verdeeld over het aantal spelers en ouders. Voor een seniorenteam iets meer, maar dat moet toch zeker lukken?

Jullie gaan toch als team ook voor een Bredaas uitje?

We vertrouwen op jullie. Succes en bedankt voor jullie hulp!

Het bestuur
vv Baronie

N.B. Met een lot maak je ook nog eens kans op € 100.000, een auto of een van de andere Grote Clubactieprijzen.

Verkooplink losse loten:
https://lot.clubactie.nl/lot/v.v.-baronie/403975

Verkooplink Superlot:
https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/v.v.-baronie/403975