SPONSOR VAN DE MAAND NOVEMBER

In deze rubriek brengen wij maandelijks een van onze sponsors voor het voetlicht. De maand november staat in het teken van Fysiomore. Wij informeren u graag over wat deze sponsor voor onze leden en overige stakeholders kan betekenen. Tevens proberen wij aan de hand van een tiental vragen een beeld te schetsen over de persoon of personen die achter het bedrijf schuil gaan. Wij spraken met operationeel manager Rob van den Wijngaart.

1. De geschiedenis:
Fysiomore is opgericht in 2007 en een snelgroeiende keten van fysiotherapiepraktijken die bijna allemaal gevestigd zijn in gerenommeerde fitnesscentra, health centra of multifunctionele sportaccommodaties. Inmiddels zijn er vestigingen in Breda, Oosterhout, Waspik, Raamsdonksveer, Dongen, Tilburg en Kerkdriel. In Breda is Fysiomore gevestigd onder het dak van Arendse Health Club waar selectiespelers van Baronie sinds kort regelmatig te vinden zijn voor krachttraining en zo nodig blessurebehandeling,

2. Wat is er zo leuk aan jouw werk?
Het begeleiden van sporters is voor een behandelend therapeut steeds weer een geweldige uitdaging. Bijdragen aan prestatieverbetering en het oplappen van sporters schenkt Rob dan ook enorm veel voldoening. Sporters zijn in de regel altijd gemotiveerd en bovendien bijzonder dankbaar wanneer ze na een blessurebehandeling weer terug op hun oorspronkelijke niveau zijn aanbeland.

3. Hoe ziet een normale werkdag er voor jou er uit?
Rob houdt zich bezig met het managen van de verschillende vestigingen van Fysiomore. De Werkzaamheden bestaan uit het aanboren van nieuwe patiëntengroepen, personeelsmanagement, innovatie, financiën en promotie. Dit alles maakt zijn werk zeer divers en afwisselend.

4. Wat betekent voetbal of sport in het algemeen voor Fysiomore?
De directie link zal voor iedereen ongetwijfeld duidelijk zijn. De medische begeleiding van sporters draagt bij aan het sportieve en fysieke welzijn van diezelfde sporters om zo tot topprestaties te komen.

5. Hoe lang is Fysiomore al sponsor van Baronie?
De samenwerking met onze vereniging is nog heel pril en dateert vanaf het begin van dit lopende seizoen.
.
6. Op welke wijze doet Fysiomore aan sponsoring?
Het bedrijf verleent steun in de vorm van te leveren diensten. Op wedstrijddagen en Iedere dinsdag-en donderdagavond is er een fysiotherapeut aanwezig voor de selectiespelers van baronie 1. Buiten de selectie kan de rest van de vereniging ook terecht op een gratis spreekuur, verzorgt men specifieke trainingen op het gebied van snelheid (sprong)kracht en coördinatie. Ook verzorgt men voor aanvang van de competitie medische keuringen voor de diverse selectieteams, worden er informatieavonden en groepstrainingen georganiseerd. Daarnaast kan de selectie terecht bij Arendse Health Club voor een specifiek en persoonlijk kracht-en of/conditieprogramma. Blessure preventie staat daarbij hoog in het vaandel. Kortom een heel scala aan faciliteiten waar Baronie haar voordeel mee kan doen.
.
7. Waarom sponsort Fysiomore Baronie?
Op zoek naar verdere professionalisering rondom de selectie vonden technisch manager Fouad El Fdil en hoofdtrainer Jurriaan van Poelje een gewillig oor bij oud-Baron Rob van den Wijngaart. De ambities van beide partijen bleken uiteindelijk naadloos bij elkaar aan te sluiten waarna de samenwerking snel geregeld was. Want net als Baronie gaat ook Fysiomore voor het hoogst haalbare.

8. Kun je zelf nog sportieve prestaties overleggen?
Aan het begin van dit millennium maakte Rob als doelman nog even deel uit van de selectie van Baronie. Na een tijdje maakte hij de stap naar Internos in zijn huidige woonplaats Etten-Leur waar hij 4 jaar lang het doel verdedigde. Een ernstige nierblessure maakte helaas voortijdig een einde aan zijn carrière. Momenteel houdt hij zich 4 à 5 keer per week bezig met fitness en doet hij aan hardlopen.

9. Hoe ziet jouw dagelijkse leven er uit buiten het werk?
Rob heeft een gezin, 2 dochters (Luna en Isa). Hij spendeert helaas geen tijd aan/ op het voetbalveld, maar op het hockeyveld. Ook brengt hij zijn vrije tijd door met het geven van kickboks trainingen. Momenteel begeleidt hij daarin kickbokser Errol Zimmerman die hij na een fikse blessure weer moet optrainen naar zijn oude niveau.

10. Wat vind je van de prestaties van Baronie afgelopen seizoen in de Hoofdklasse B?
Het was jammer dat de ploeg de race om het kampioenschap en promotie niet tot op het laatst kon volhouden. Met de inbreng van Fysiomore gaat Baronie dit seizoen proberen om die laatste stap omhoog alsnog te zetten. Het is een prachtige uitdaging die Rob zeker niet uit de weg wil gaan.