PLOTSELING VERTREK HOOFDTRAINER MARCO VERBEEK NAAR CLUB BRUGGE

Marco Verbeek zal in het komende seizoen niet de hoofdtrainer van Baronie zijn. In de winterstop besloten beide partijen nog met elkaar door te zullen gaan, maar in de afgelopen dagen heeft Verbeek een unieke kans gekregen die hij niet kon weigeren. De oefenmeester uit Culemborg kreeg van de Belgische topclub Club Brugge een aanbieding om daar als assistent-trainer aan de slag te gaan.

Het bestuur van Baronie betreurt enerzijds het vertrek van Verbeek, met wie in het afgelopen seizoen een constructieve en vruchtbare samenwerking is opgebouwd. Anderzijds heeft de clubleiding begrip voor het nemen van een dergelijke stap door Verbeek, een kans die zich wellicht eenmalig voordoet. Wij wensen Marco vanaf deze plaats dan ook alle succes toe in zijn nieuwe functie in BelgiĆ« bij ‘Club’ en danken hem voor de goede, maar zeker ook prettige samenwerking.

Achter de schermen zijn we, samen met Technisch Manager Martin Clerx, natuurlijk onmiddellijk aan de slag gegaan om zo snel mogelijk de vrijgekomen positie van hoofdtrainer in te kunnen gaan vullen. Wij hopen ook op zeer korte termijn een nieuwe hoofdtrainer te kunnen presenteren.

Bestuur vv Baronie