Valenciakamp

Afbeeldingsresultaat voor vv baroniePersbericht VV Baronie

_______________________________________________________________________________________________

Ignacio Pardo én Ignacio Marco zullen trainingen Valencia Voetbalkamp verzorgen bij VV Baronie!

Over enkele weken zal het Valencia Voetbalkamp in Breda van start gaan. Inmiddels heeft Valencia CF ook bekendgemaakt welke Spaanse trainers vanuit Valencia naar Breda zullen afreizen. Het gaat om de 36-jarige Ignacio Pardo en de 25-jarige Ignacio Marco, die allebei reeds meerdere jaren in de Valencia CF Academy werkzaam zijn. Zowel als jeugdtrainer, maar ook in verschillende afdelingen op kantoor in een coördinerende rol. Zo heeft Ignacio Pardo veel contact met lokale partnerclubs van Valencia CF, en houdt Ignacio Marco zich vooral bezig met de jeugdkeepers. De beide Spaanse Valencia CF coaches zullen worden geassisteerd door een groep van Nederlandse trainers, die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF en werkzaam zijn bij Valencia Voetbalkamp Benelux.

Ignacio Pardo: “Ik kijk enorm uit om weer terug te keren in Nederland. De afgelopen jaren heb ik als trainer al meerdere voetbalkampen in Nederland gedaan, top om opnieuw terug te mogen keren! Ik heb gehoord dat faciliteiten in Breda fantastisch zijn. Ik kan niet wachten om met alle deelnemers te gaan trainen! AMUNT Valencia!”

Ignacio Marco: “Dit wordt mijn eerste voetbalkamp in Nederland. Ik ben zeer benieuwd naar het niveau van alle deelnemers. Van mijn collega’s, die al vaker in Breda zijn geweest, heb ik gehoord dat de lokale organisatie van het voetbalkamp er altijd uitstekend is, en dat het voetbalkamp in Breda jaarlijks één van de grootste evenementen is. Dit jaar ga ik ook zeker met alle keepers aan de slag, om ook hen de belangrijkste tips en aanwijzingen mee te geven. Nos vemos pronto!”

Het Valencia Voetbalkamp bij VV Baronie vindt plaats van maandag 8 juli t/m vrijdag 12 juli. Dit betreft een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia jeugdtrainers.

Als deelnemer ontvang jij:

  • Vijf dagen top training door officiële Spaanse Valencia CF jeugdtrainers.
  • Valencia CF trainingstenue van Puma, bestaande uit: shirt, short en sokken.
  • Valencia CF Bidon en Valencia CF Diploma
  • Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Valencia CF.
  • Drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit.
  • EXTRA! Je maakt kans op een voetbalreis naar Valencia CF!
  • BONUS! Kans op uitnodiging voor deelname met Team Nederland aan VCF Academy World Cup!

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is mogelijk tot 7 juli. Kijk voor alle informatie & aanmelden op www.valenciavoetbalkamp.nl