Voetbalschoenen voor de jeugd in Gambia

Baronie steunt graag ontwikkelingsinitiatieven in de Derde Wereld. Zo ook het initiatief van Carolien Gelderblom om voetbalschoenen in te zamelen voor een voetbalacademie in Gambia. Hieronder vertelt Carolien zelf kort haar verhaal…

“Beste Baronie,

Ik ben net terug uit Gambia, een prachtig land met geweldige mensen, maar helaas ook een van de armste landen ter wereld.

Tijdens mijn verblijf heb ik een voetbalacademie ontdekt waar jonge talenten met enorm veel enthousiasme trainen. Echter, er is een grote uitdaging: het delen van voetbalschoenen. Elke wedstrijd of training krijgt een speler de schoenen, waarna ze worden doorgegeven aan een ander voor een volgende activiteit. Een dag later heeft nummer 3 de schoenen weer nodig…

Een simpel paar voetbalschoenen kan het verschil maken voor deze gepassioneerde spelers. Hoe kan jij helpen? Ik ben op zoek naar GOEDE voetbalschoenen in de maten 34-43. Heb je nog schoenen die jouw kinderen of jijzelf zijn ontgroeid? Doneer ze en bezorg de talententen in Gambia een eigen paar!”

Als gezegd ondersteunt Baronie de actie van Carolien van harte. en daarom hebben we twee inzamelmomenten gefaciliteerd bij Baronie. U kunt u te doneren voetbalschoenen inleveren bij Baronie en wel bij het wedstrijdsecretariaat:

Op zaterdag 9 maart tot 13.00 uur en/of

op 16 maart tot 17.00 uur

Wij hopen op uw medewerking aan dit prachtige project.

Bestuur vv Baronie