Baronie O23 nu al kampioen

Het was het doel voorafgaand aan het seizoen, het kon ook, het moest eigenlijk ook. Maar het moest ook toch nog wel even bewerkstelligd worden. Baronie ´Onder 23´ werd afgelopen zaterdag onaantastbaar kampioen in de Vierde Divisie. De jongelingen onder leiding van Rogier van Ouwerkerk lieten doorgaans weinig heel van tegenstanders, een enkele uitglijder daargelaten, en korfbaluitslagen waren meer regel dan uitzondering. Met dit succes promoveert Baronie O23 naar de Derde Divisie.

Natuurlijk was er tijd voor een feestje. Echter, de blik zal al snel gericht moeten zijn op de voorjaarscompetitie, want de ultieme doelstelling is toch om het opleidingselftal zo snel mogelijk naar een nog hoger plan te brengen. Hierdoor zal het ´gat´ met Baronie Zondag 1 verder verkleind worden en zal de toegenomen weerstand van betere tegenstanders moeten leiden tot een vergaande doorstroming van de eigen jeugd richting ons vlaggenschip.

Vanaf deze plaats feliciteert het bestuur van Baronie spelers en staf voor deze mooie opsteker en wensen we Baronie O23 alle succes op hun weg richting Tweede Divisie. Forza Baronie!