NAC Breda komt naar v.v. Baronie in de herfstvakantie

In de herfstvakantie komt NAC Breda naar v.v. Baronie voor een 3-daags NAC Breda Soccer Camp op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober 2023 dagelijks van 9.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het NAC Breda Soccer Camp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie, terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden

Over het NAC Breda Soccer Camp

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen als ook spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind worden het onvergetelijke voetbaldagen.

Het NAC Breda Soccer Camp is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke NAC Breda (voetbal)belevingen.

Wat kunnen deelnemers aan het NAC Breda Soccer Camp verwachten?

  • Een gaaf NAC Breda Soccer Camps tenue
  • Leuke NAC Breda belevingselementen in het programma
  • Meet & Greet met eerste elftalspelers NAC Breda
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • 3 leuke voetbaldagen om nooit te vergeten!

Deelname aan het 3-daagse NAC Breda Soccer Camp bedraagt € 179,-. Ga snel naar www.nac.nl/soccercamps voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.