Trainerswisseling.

Beste Baronnen en Baronessen

Het bestuur heeft besloten om het contract met het hoofdtrainersduo Martijn Van Galen-Sedat Siner aan het einde van dit seizoen niet te verlengen. De reden van dit besluit is dat de aanvankelijke opzet was om Martijn in de toekomst naar voren te schuiven als enkele hoofdtrainer. Daarvoor moest hij wel het door de KNVB verplicht gestelde diploma UEFA-A halen. Martijn gaf aan hiervoor geen tijd te kunnen vinden, gezien het gegeven dat hij zijn handen meer dan vol heeft aan zijn werkzaamheden bij Baronie en ook nog eens een fulltime baan heeft.

Het bestuur van Baronie waardeert de inzet, energie en de vele uren die het trainersduo in Baronie steekt enorm en spreekt de hoop uit op een goede samenwerking voor de rest van het seizoen. Martijn en Sedat hebben beiden aangegeven zich de komende maanden volledig in te zullen zetten om Baronie te handhaven in de Derde Divisie.

We gaan als bestuur op zoek naar een andere constructie met een trainer en daarbij een assistent. Spelers en staf van Baronie Zondag 1 zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Er staat nu dus een vacature voor een hoofdtrainer open. Kandidaten kunnen zich per mail, onder bijvoeging van hun cv, melden via info@vvbaronie.nl

Namens het bestuur van vv Baronie,

Ton van Beek, voorzitter