H(oofd) J(eugd) O(pleiding

Een nieuw seizoen een nieuw Hoofd Jeugdopleiding (HJO).
Afgelopen seizoen heeft Bas Luppes deels al taken waargenomen, maar het nieuwe seizoen 2022 – 2023 wordt de functie van HJO ingevuld door Bas Luppes en Jason Tjien-Fooh. Beiden dus bekenden van vv Baronie. Bas van vorig seizoen en Jason als speler van zondag 1 en ook altijd actief geweest als trainer van selectieteams.
Jason zal het aanspreekpunt zijn voor alle trainers en Bas voor (selectie) spelers en ouders. Ook is Bas het aanspreekpunt voor Fysiomore en Jason voor de breedtesport.
Beide heren zijn ook lid van de werkgroep die zich bezighoudt met het formeren van het plan voor de interne voetbalschool.
De focus voor het nieuwe seizoen ligt op de talenten binnen vv Baronie en de doorstroom op basis van kwaliteit en het intern scouten bij alle teams.
Met de hoofdtrainers za 1/O23-1 en zo 1 en de jeugdtrainers zal de doorstroom worden besproken naar hogere elftallen en uiteindelijk Baronie 1.
Voor alle trainers volgen er bijeenkomsten en zal er vaktechnische ondersteuning worden ingericht.
Aan het begin van het seizoen volgt de eerste (thema) bijeenkomst.
Bij de start van het seizoen en de nog in te regelen bijeenkomst (nieuwe) trainers en leiders zullen beide heren HJO veel aanwezig zijn bij vv Baronie, dus zijn er vragen spreek ze gerust aan.

Bestuur vv Baronie