Welkom!

Elk kind heeft dromen, misschien om wel profvoetballer te worden. Voor de een lijkt deze droom dichterbij dan de ander, ieder heeft immers zijn of haar eigen doel. Wij leren jou en je voetbaldroom graag kennen. Samen gaan we aan de slag!

We werken aan een balans tussen de technische en tactische ontwikkeling, fysieke fitheid en mentale kracht van een speler. Zo kun jij optimaal leren en je verder ontwikkelen. Lekker in je vel zitten en zelfvertrouwen hebben zijn belangrijk in sport maar zeker om je te ontwikkelen als mens.

Bij de Baronie VoetbalAcademie train je bij professionele trainers. De trainers hebben hun sporen verdiend bij diverse clubs en weten hoe ze om moeten gaan met het individueel beter maken van een speler. Ze bewaken hierbij de ambitie en waarden van een speler en zijn goed voorbereid op het omgaan met verschillen in een groep.

In de kleine groepen en individuele trainingen krijgt iedereen de aandacht die hij/zij nodig heeft voor persoonlijke ontwikkelpunten. In de grotere groepen is er ook aandacht voor de ontwikkeling binnen het team en tactische elementen. Kies wat bij jou past!

Baronie VoetbalAcademie is er voor elke speler van O7 t/m O20.