Trainers

Met passie voor voetbal, met focus op persoonlijke groei

Luuk Brand

Coach, Support & Development

Hoe mooi is het nu als je jonge voetballers/voetbalsters kunt helpen in
hun ontwikkeling door op een leuke manier met voetballen bezig te zijn.
Met mijn eigen ervaring als keeper bij o.a. Willem II, ADO Den Haag en
Baronie maar ook als personal trainer hoop ik dat ik jullie allemaal een
stapje verder kan helpen in alle facetten van het voetbal.

Bij de BVA zijn we allemaal bezig om spelers/speelsters op een leuke,
actieve manier te helpen om beter te worden, en ik kijk er naar uit om
samen met mijn collega trainers die uitdaging aan te gaan!

Bobby Oenen

Coach & Trainer

Bij NAC Breda heb ik in de jeugd gespeeld en ik speelde lange tijd voor vv Hoogstraten in België. Nu, als middenvelder, geniet ik enorm van mijn tijd bij Baronie’s eerste elftal. Ik ben trots dat ik daarnaast trainer ben bij de Baronie Voetbal Academie op dinsdagavonden en zondagochtenden. Met mijn trainingen bied ik diverse interactieve oefeningen aan om spelers te helpen bij techniek, balbehandeling en algeheel spel. Ik zie hoe ze deze uitdagingen omarmen, gedreven om te verbeteren in elke pittige sessie. Hun enthousiasme en leergierigheid inspireren me enorm, en het overdragen van kennis op de academie brengt me veel vreugde en energie, en helpt me groeien als trainer.

Jason Tjien-Fooh

Coach, Support & Development

Al van kinds af aan ben ik met voetbal en kinderen bezig. Ik ben werkzaam in de Sport BSO wereld en heb daarin veel geleerd over kinderen en hun behoeftes. Dit helpt me in mijn rol als trainer en coach. Voetbal is bijna een uit de hand gelopen hobby en training geven doe ik vol overgave. Met mijn UEFA-B diploma op zak vind ik het iedere dag weer een uitdaging om met jonge kinderen aan de slag te gaan. Bij de Baronie VoetbalAcademie kan elke speler werken aan zijn/haar goede kwaliteiten en ontwikkelpunten als speler. Naast spelers willen we ook ouders de kans geven om meer te leren over het geven van trainingen. Daarom organiseert de VoetbalAcademie ook train-de-trainer sessies. We leren de spelers zoveel mogelijk op voetbalgebied maar daarnaast leren we ze ook veel dingen naast het voetbal, zoals discipline en hoe gaan we met elkaar om (stukje respect). Ik kijk er naar uit om de uitdaging met de kinderen aan te gaan en ze het beste uit zichzelf te laten halen.

Tim Lamme

Coach & Trainer

Als trainer (UEFA C) en coach ligt mijn focus op het begrijpen van handelen en vervolgens het beïnvloeden hiervan. Ofwel, wat drijft een speler, waarom maakt een speler de keuzes die hij/zij maakt, op zoek naar de kern van voetbalproblemen in combinatie met een groepsproces waarin gemotiveerde spelers een gezamenlijke doelstelling nastreven. Dat is voor mij als trainer/coach de ideale omgeving om in te functioneren. Het is een voorrecht om zo mee te kunnen gaan in de groei van spelers en teams. Passie voor voetbal, lef, gedrevenheid, plezier en positief coachen. Dat vind ik allemaal bij de Baronie Voetbal Academie en ik maak me er hard voor om dit ten volle uit te dragen. Samen werken we aan persoonlijke groei van elke speler.

Mohamed

Coach & Trainer

Toen ik zelf nog speelde in de hoofdklasse werd ik gevraagd om mijn vriend te assisteren. Zo was mijn trainerscarrière gestart en nu heb ik het Jeugdtrainersdiploma op zak. Al vele jaren geef ik training aan kinderen van verschillende leeftijden en niveaus bij verschillende clubs. Dat maakt het ook zo interessant voor mij. Ik ben de afgelopen jaren zowel als trainer maar zeker ook als mens gegroeid. Het is mooi om te zien hoe spelers de oefeningen oppakken, de drive hebben om beter te worden en meegaan in de pittige trainingen. De spelers zijn allemaal gretig en leergierig, ze willen alleen maar meer leren. Daar krijg ik weer alleen maar meer energie van. De Baronie Voetbal Academie is voor mij een heerlijke plek om mijn kennis op een positieve en energieke manier over te dragen en mezelf verder te ontwikkelen als trainer.

Mark Verheijen

Coach & Trainer

In de loop der jaren heb ik door mijn ervaringen als jeugdvoetbaltrainer gemerkt dat er bij veel kinderen sprake is van “bewegingsarmoede”. Het is duidelijk zichtbaar dat kinderen tegenwoordig te veel stil zitten. Slechts 20% van de kinderen komt aan de norm van 60 minuten bewegen per dag. Het persoonlijke doel is om meer kinderen aan het sporten te krijgen en dan met name natuurlijk met voetbal.
Ik ben al ruim 20 jaar actief als jeugdvoetbaltrainer en heb gewerkt met jonge voetballers uit alle leeftijdscategorieën op alle niveaus. In de loop van deze jaren heb ik meer dan voldoende kennis en ervaring opgebouwd en een duidelijke visie ontwikkeld. Ik heb er in ieder geval zin in en kan niet wachten om aan de slag te gaan.