Trainers

Met passie voor voetbal, met focus op persoonlijke groei

Bas Luppes

Coach, Support & Development

Wat is het toch fantastisch om bijna elke dag bezig te zijn met de doorontwikkeling van jonge gretige voetballers en voetbalsters. De Baronie VoetbalAcademie is een prachtig initiatief om jeugdspelers de kans te geven zich door te ontwikkelen in een omgeving vol voetbalpassie. Met mijn collega trainers evalueren we continue met als doel om het elke dag beter te doen. Zo leren we veel van elkaar en vormen een band met elkaar. Gaaf daarbij is dat alle trainers kwalitatief sterk zijn, in leeftijd verschillen en vaak ook een eigen visie hebben op de groei van jeugdspelers. Binnen de Baronie VoetbalAcademie ligt naast het verfijnen van techniek, de focus op passie, inzicht en fysieke ontwikkeling. Het complete plaatje dus. Je kunt het de cirkel van talent noemen. Dat maakt het voor mij zo aantrekkelijk om me samen met mijn collega’s voor de Baronie VoetbalAcademie in te zetten!

Jason Tjien-Fooh

Coach, Support & Development

Al van kinds af aan ben ik met voetbal en kinderen bezig. Ik ben werkzaam in de Sport BSO wereld en heb daarin veel geleerd over kinderen en hun behoeftes. Dit helpt me in mijn rol als trainer en coach. Voetbal is bijna een uit de hand gelopen hobby en training geven doe ik vol overgave. Met mijn UEFA-B diploma op zak vind ik het iedere dag weer een uitdaging om met jonge kinderen aan de slag te gaan. Bij de Baronie VoetbalAcademie kan elke speler werken aan zijn/haar goede kwaliteiten en ontwikkelpunten als speler. Naast spelers willen we ook ouders de kans geven om meer te leren over het geven van trainingen. Daarom organiseert de VoetbalAcademie ook train-de-trainer sessies. We leren de spelers zoveel mogelijk op voetbalgebied maar daarnaast leren we ze ook veel dingen naast het voetbal, zoals discipline en hoe gaan we met elkaar om (stukje respect). Ik kijk er naar uit om de uitdaging met de kinderen aan te gaan en ze het beste uit zichzelf te laten halen.

Tim Lamme

Coach & Trainer

Als trainer (UEFA C) en coach ligt mijn focus op het begrijpen van handelen en vervolgens het beïnvloeden hiervan. Ofwel, wat drijft een speler, waarom maakt een speler de keuzes die hij/zij maakt, op zoek naar de kern van voetbalproblemen in combinatie met een groepsproces waarin gemotiveerde spelers een gezamenlijke doelstelling nastreven. Dat is voor mij als trainer/coach de ideale omgeving om in te functioneren. Het is een voorrecht om zo mee te kunnen gaan in de groei van spelers en teams. Passie voor voetbal, lef, gedrevenheid, plezier en positief coachen. Dat vind ik allemaal bij de Baronie VoetbalAcademie en ik maak me er hard voor om dit ten volle uit te dragen. Samen werken we aan persoonlijke groei van elke speler.

Amine

Coach & Trainer

Al vele jaren geef ik training aan kinderen van verschillende leeftijden en niveaus. Dat maakt het ook zo interessant voor mij. Mooi om te zien hoe spelers de oefeningen oppakken, de drive hebben om beter te worden en meegaan in de pittige trainingen. De spelers zijn allemaal gretig en leergierig, ze willen alleen maar leren en meer. Daar krijg ik weer alleen maar meer energie van. De Baronie VoetbalAcademie is voor mij een heerlijke plek om mijn kennis op een positieve en energieke manier over te dragen en mezelf verder te ontwikkelen als trainer.

Mustafa Mohammad

Coach & Trainer

Andere spelers helpen en laten groeien vind ik een super mooi proces. Jarenlang ben ik zelf op zoek gegaan naar manieren om een completere voetballer of voetbalster te worden. Mijn ervaringen en kennis geef ik graag door aan een volgende generatie. Door trainingen te richten op wat de speler voornamelijk in de wedstrijd doet, behaal je het snelst resultaat. Daarom is de Baronie VoetbalAcademie zo geschikt. Met een training die het beste bij jou past, 1 op 1 of in een kleine of middelgrote groep. Daardoor is er altijd wel een mogelijkheid die aansluit bij wat het kind nodig heeft. Samen gaan we aan de slag en leggen de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Christiaan Nizzer

Coach & Trainer

Het is iedere keer weer een feestje om de jongens en meiden met plezier op het veld te zien voetballen. Week in, week uit weer een stapje hoger en beter. Ik vind het geweldig om met zoveel gemotiveerde talentjes te werken die op de trainingen alles willen geven. Het is ontzettend leuk om te zien hoe de kinderen zich technisch ontwikkelen en zeker ook sociaal. In kleine groepen staan we dicht bij de spelers en dat maakt het voor mij aantrekkelijk om trainer te zijn bij de Baronie VoetbalAcademie. Ik wil mijzelf ontwikkelen als trainer en ik voel me helemaal op mijn plek bij de collega trainers. Ik ben leergierig en dat zie ik ook terug op het veld. De Baronie VoetbalAcademie is een geweldige omgeving waar we het beste uit elkaar willen halen. En daarom de ideale omgeving om je te ontwikkelen als speler of zelfs als trainer/coach!