De v.v. Baronie Cashback Card van Lyoness biedt een uniek sponsorconcept voor onze sportvereniging. Waar normaal gesproken alleen sponsoring plaatsvindt en ondernemers moeten hopen op een effect op hun omzet, is het mogelijk voor v.v. Baronie nu om ook via dit sponsorconcept en te koppelen aan de omzetstijgingen. Voor v.v. Baronie is dit dé manier om leden nog meer te binden en voordeel te halen uit hun dagelijkse bestedingen.
Daarnaast wordt door het Cashback Card voor de club en de lokale omgeving nog meer aan elkaar gebonden en willen wij  de lokale middenstand versterken door het sturen van de leden naar de sponsoren.

Aanbevolen Partners

Clubpas – de Cashback Card

De leden van de club en alle betrokkenen hebben de de unieke clubpas ontvangen: de Cashback Card. Met deze pas ontvangen de leden voordeel bij hun bestedingen in de kantine en/of op de sportkleding. Daarnaast ontvangt men tevens voordeel bij alle aangesloten partners in de regio Breda, waaronder restaurants, slagers, bakkers en meer. Ook kunnen de leden met voordeel aankopen doen bij hun favoriete online shops, zoals bol.com, Booking.com, wehkamp, Zooplus, HEMA.nl, Forever 21 en Albelli.
Je ontvangt het  voordeel in de vorm van Cashback (geld terug op de rekening) en Shopping Points, waarbij de punten in te wisselen zijn voor extra kortingen bij geselecteerde partners. Momenteel zijn dit honderden ondernemers die geregistreerd staan als Lyoness partner en dit aantal groeit snel. Daarnaast kunnen de leden al profiteren bij meer dan 1.000 online shops.
Voor de club is het grootste voordeel dat men een sponsorcommissie krijgen voor alle aankopen die de leden doen bij de (online) partners van Lyoness. Van iedere besteding die de leden doen ontvangt de club 1% van het aankoopbedrag.
Kassasysteem
Tevens is de de clubpas te gekoppeld aan het nieuwe gesloten betaalsysteem binnen de club. Hiermee gaat de club naar cashless en betaalt men met één pas. Het opwaarderen is mogelijk in de kantine. ALs de card wordt gebruikt ontvangen de leden automatisch Cashback bij al hun aankopen op de club.