SAMENWERKING FYSIOMORE/ARENDSE HEALTH CLUB NU OOK FORMEEL EEN FEIT

Baronie is uitermate verheugd met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst met Fysiomore en Arendse Health Club. Vanaf het begin van het huidige seizoen bestaat de samenwerking tussen de drie partijen al, afgelopen donderdag 23 januari werden de handtekeningen onder de overeenkomst gezet in het schitterende Healthcentrum Arendse te Dongen. Fysiomore-manager Rob van den Wijngaart (zie foto) en Cees Arendse, directeur van Arendse Health Club, waren daarvoor aanwezig. Namens Baronie gaf secretaris Ton van Beek acte de presence.

De drie partijen zijn voorlopig de samenwerking aangegaan tot het einde van het lopende seizoen, maar hebben alle drie de intentie uitgesproken voor langere tijd met elkaar verder te willen.