Baronie huldigt haar lotenverkopers

Afgelopen zaterdagmiddag om 15.00 uur liep de kantine bij Baronie vol met jeugdspelers,elftalleiders en ouders voor de prijsuitreiking van de Grote Clubactie.
De beste drie teams kregen een groepsprijs: het beste Baronie team met 284 verkochte loten was de JO 11-3, zij gaan met het team naar Toverland. Het tweede best verkopende team was de JO 10-3 met 163 loten. De derde prijs ging naar de JO 13-5 met 126 verkochte loten. Zij gaan donderdagavond naar de bekerwedstrijd NAC – PSV.
De eerste prijs bij de meisjes die de meeste loten had verkocht ging voor het derde opvolgende jaar naar Eva Gerrits van de MO 13-1 met 32 verkochte loten. De nummer een bij de jongens was Jeano Gemser van de JO 11-3 met 82 verkochte loten. Beide kregen een bon van Decathlon.
Verder waren er nog kaartjes voor NAC – PSV voor alle andere topverkopers die meer dan 30 loten hadden verkocht.
Aan het einde van de prijsuitreiking gingen alle winnaars nog even op de foto bij onze fotograaf Marcel Mol.
Baronie dankt alle leden die het afgelopen jaar loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie.

Baronie gaat van het mooie bedrag wat is opgehaald ruim € 5700,- materialen voor de jeugd aanschaffen.