Baronie en Van Poelje gaan nog een jaar verder

Naar aanleiding van de positieve ontwikkelingen die er momenteel bij Baronie spelen zijn hoofdtrainer Jurriaan van Poelje en het bestuur gisterenavond contractverlenging voor 1 jaar overeengekomen. Ondanks de moeilijke periode waarin de club nog altijd verkeert ziet de bevlogen trainer voldoende perspectief om er nog een jaar aan vast te knopen. Bestuur en trainer zijn na vier seizoenen nog steeds niet op elkaar uitgekeken. Van Poelje ziet nog heel veel rek in zijn naar volwassenheid groeiende spelersgroep en vindt dat er nog genoeg uitdagingen zijn. “Na promotie in het eerste seizoen naar de hoofdklasse en het vorig seizoen net naast de periodetitel grijpen, willen wij komend seizoen weer een stap voorwaarts zetten. Ik voel me dan ook erg thuis bij deze mooie club.”
Bestuurslid Voetbalzaken Henk van de Langenberg vult aan: “Bovendien is de club zich sportief prima aan het ontwikkelen en levert de samenwerking met de jeugdopleiding en Zaterdag 1 mooie resultaten op. Het bestuur en vrijwilligers zijn op de achtergrond hard bezig om Baronie financieel weer gezond te krijgen.”