De aftrap: Nieuwsbrief jeugd Baronie dec 2019/jan 2020

Beste jeugdspeler, jeugdspeelster, ouders/verzorgers,

Een gezond, gelukkig en sportief 2020 toegewenst! Nog een keer blikken we terug op het mooie 2019 in het jaaroverzicht.

In deze nieuwsbrief lees je:
• Welke handschoen pak jij op?
• Kersttoernooi – Plezier, strijd, spanning ……. en regen
• Junior, jeugdscheidsrechter aan het woord
• Nieuwe website in de maak. Help je mee?
• Slaap jij ook een nachtje bij Baronie?
• Update Grote clubactie 2019
• Indoor Wintercompetitie alweer halverwege

Wist je dat ….
• de opbrengst van de Grote Clubactie € 5.866,60 is. Dank voor je bijdrage!
• Baronie in voetbaljournaal staat?
• je je mening in een klankbordgroep onderbouw (JO7 t/m JO11) of JO11 t/m JO15) kunt geven (2-4 keer per jaar)? Meld je hier aan.
• je met je team (JO8 t/m JO11) weer meedoet aan het Baronie jeugdtoernooi?
• er weer een businesstoernooi is op 20 juni? Schrijf je team met collega’s in en sponsor Baronie.
• je je team weer in kunt schrijven voor een leuk jeugdtoernooi in de regio na de competitie in juni?

Vragen of opmerkingen over de nieuwsbrief? Mail naar b.denreijer@vvbaronie.nl, k.jongen@vvbaronie.nl of judith.van.der.veeken@vvbaronie.nl.

Belangrijke data voor de agenda
18-01
Indoor Wintercompetitie JO8 t/m JO11
25-01
Indoor Wintercompetitie JO8 t/m JO11
25-01
Inhaal/beker
01-02
Start voorjaarscompetitie
21-02
Geen training JO8-JO11
22-02
Geen wedstrijden ivm Carnavalsvakantie
24/28-02
Geen trainingen
01-03
Inhaal/beker
25-03
Start Sport Intro (5x)
11-13/4
46e vv Baronie Internationaal Paastoernooi
20-06
Baronie Jeugdtoernooi JO8-JO11 en Jeugdnacht

 

Welke handschoen pak jij op?

Om alle ballen bij Baronie in de lucht te houden kunnen we nog veel helpende handen gebruiken. We zijn op allerlei niveaus op zoek naar financieel, organisatorisch, administratief, commercieel, communicatief of technisch talent. Alle hulp is welkom! Dat kan in iedere vorm die het beste bij jou en jouw tijdbesteding past. Tijdelijk of voor iets langere tijd, altijd vrijwillig en in onderling overleg. Welke handschoen pak jij op?
Laat het ons weten:
• Stuur een mail naar: ikpakdehandschoenop@vvbaronie.nl
r.spruit@vvbaronie.nl of r.schreuder@vvbaronie.nl
• stuur een Whatsapp naar: 06-12855299

 

Kersttoernooi – Plezier, strijd, spanning ……. en regen

Zondag 22 december vond het jaarlijkse vv Baronie jeugd Kersttoernooi plaats. Meer dan 100 kinderen uit O7 – O13 speelden de sterren van de hemel op het hoofdveld van Sportpark de Blauwe Kei. Wat was het een grauwe en grijze dag, waarbij de miezer langzaam over ging in flinke buien. De voetballende jeugd leek er niet veel last van te hebben, want die bleven tot het einde enthousiast voetballen voor een overwinning, doelpunt of een mooie redding. Proficiat voor álle winnaars en hopelijk tot volgende jaar op dezelfde locatie! Complimenten aan de organisatie! Zeker voor herhaling vatbaar. Lees verder en kijk wie de winnaars waren.

 

Junior, jeugdscheidsrechter aan het woord

Iedere nieuwsbrief een jonge scheidsrechter aan het woord. Deze keer Junior uit JO15. “Ik vond het best een leuke ervaring. Het was leuk om een keer iets anders te doen op het veld. En de kleine voetballers luisterden ook erg goed. Het was niet altijd even makkelijk, soms vergat ik sommige regels maar dat kwam altijd weer goed. Ik vond het nogmaals een leuke ervaring!”

 

Nieuwe website in de maak. Help je mee?

De huidige website is aan vervanging toe. We zijn erg benieuwd hoe vaak jij op de site komt, welke informatie je daar verwacht, kortom: hoe ervaar je de website van VV Baronie? Deel je ervaring in een korte vragenlijst. In slechts 3 minuten tijd helpt u ons om de website van VV Baronie voor jezelf en anderen nog beter te maken. Ik wil deelnemen.

 

Slaap jij ook een nachtje bij Baronie?

Op 20 juni speel je met je team (JO8-JO11) mee met het Baronie jeugdtoernooi. Wat is er dan leuker dan met je team blijven slapen in heuse legertenten. Samen eten en een levendig animatieprogramma met o.a. watergevecht, speurtocht. Hoe cool is dat? Lees hier voor meer informatie

 

Update Grote clubactie 2019

De grote clubactie 2019 ligt alweer enkele weken achter ons. Baronie verkocht 2470 loten wat goed was voor een bedrag van € 5.866,60. Met als grote winnaar de JO11-3. Dit geld gaat naar de aanschaf van materialen voor de jeugdafdeling.Dank aan de enthousiaste leider en spelers van dit team! Er zijn 600 boekjes door Baronie aangeschaft en aan de leden uitgegeven waarvan er slechts 240 retour zijn gekomen. Dat kan beter! Wat opvalt is dat er enorm grote verschillen zijn tussen de teams, sommige hebben niets verkocht en sommige heel veel. Er zijn individuele spelers die alleen al meer loten hebben verkocht dan soms een heel elftal. We gaan de komende tijd dan ook eens kijken hoe we de opbrengst bij Baronie aanzienlijk kunnen verbeteren. Heb je tips, laat het Willem weten. Zaterdag 18 januari is de prijsuitreiking.

 

Indoor Wintercompetitie alweer halverwege

Lekker voetballen in de winterstop. Dat is wat bijna 150 Baronie-pupillen wekelijks doen. In de loop van de week kijken zij al uit naar het zaalvoetbal in De Huif in Bavel. Voor 8 uur in de vroege ochtend staan de jongsten al te popelen om te beginnen, want zaalvoetbal is leuk! Iedere week weer met andere clubgenoten in een team. Per wedstrijd worden punten verdiend. 10 punten voor een gewonnen wedstrijd, 5 voor een gelijkspel en 0 punten voor een verloren wedstrijd plus het aantal gescoorde doelpunten van het team. Na afloop van de allerlaatste wedstrijd tellen we alle punten bij elkaar op en hebben we per categorie een individuele winnaar, maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk het plezier en dat beleven de kinderen volop. Met dank aan onze sponsor en de hulpouders die zorgen voor de begeleiding van de wedstrijdjes en het bijhouden van de scores.
De prijsuitreiking is na afloop van de laatste wedstrijd. Iedereen is van harte welkom om de kinderen de komende zaterdagen aan te moedigen en om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn. De tijden van de prijsuitreiking op zaterdag 25 januari in de kantine van De Huif:
9.15 uur O8

10.15 uur O9

11.30 uur O10-A

12.45 uur O10-B

14.00 uur O11-A

15.15 uur O11-B

 

 

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur