Zondag JO10-1 tegen EHC JO10-1

O10-1 is een heel erg leuk team met jongens die ongelooflijk fanatiek zijn. Bijna alle trainingen zijn alle jongens aanwezig en de meesten trainen 3 x in de week.
De jongens spelen in de Hoofdklasse en hebben in de eerste helft van het seizoen hele mooie en spannende wedstrijden gespeeld!
Er werd 4 keer verloren, 1 keer gelijkgespeeld tegen de koploper en maar liefst 6 keer gewonnen! Dat bewijst dat het team in de Hoofdklasse thuishoort.
Het is ook een echt vriendenteam! Ook buiten het veld zoeken ze elkaar op om met elkaar te gaan voetballen.
Bijzonder is dat we maar liefst 5 nationaliteiten in ons team terugvinden…
Wie spelen er in het team?
Xavi van Bedaf is de keeper, hij heeft al menig wedstrijd gewonnen voor het team door fantastisch te keepen.
Roan Bolder is de rots in de branding achterin, ook heeft hij een keer gescoord van grote afstand, dat was een hele mooie goal.
Rayshano de Windt is de onbetwistbare linksachter, hij stoomt regelmatig op langs de zijlijn en heeft daarmee al een paar goaltjes gescoord.
Mick Anker is onze allrounder, je kunt hem overal op het veld inzetten en hij heeft altijd een fantastische inzet. De tegenstander komt hem altijd 3 keer tegen..
Julen Suso Ibanes is onze Spaanse spits, hij heeft al heel wat goals gemaakt en hij haat het om te verliezen..vindt het minder leuk als zijn vader scheids is…
Noud Quaars is het jonkie van de ploeg, maar heeft de beste traptechniek van allemaal. Het maakt voor hem niet uit, links of rechts, bijna ieder schot op goal is raak!
Victor Oerlemans zit vol met Italiaans temperament en als hij zich boos maakt hebben we de wedstrijd al gewonnen..hij geeft nooit op.
Willem van Trijp is altijd overal op het veld te vinden ook al is hij spits. Hij werkt altijd keihard, is razendsnel en scoort gemakkelijk.
Ubaida is onze Marokkaanse pingelaar. Hij kan op de vierkante meter iedere tegenstander dollen!
Zoals je kunt lezen, het is een geweldig team!
Komen jullie zondag 19 januari allemaal naar dit vriendenteam kijken? Ze spelen een voorwedstrijd voor het 1e team. Baronie 1 speelt tegen EHC en daarvoor speelt JO10-1 tegen EHC JO10-1πŸ˜„πŸ’ͺ!
Noteer in uw agenda:
ZONDAG 19 jan aanvang 13.00u (hoofdveld):
Β 
Baronie JO10-1 – EHC JO10-1
Β 
Coaches: Jan-Willem van Trijp
Rejason de Windt
Teamleider: Eefje Meijers

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur