Papendrecht is volgende bekerklus voor Baronie

In de tweede knock-out ronde van de KNVB Districtsbeker treedt Baronie zaterdagmiddag aan tegen zaterdag eersteklasser Papendrecht. Na in de eerste ronde tweedeklasser SC Kruisland met 5-0 opzij te hebben gezet mogen de groenwitten proberen om zich via Papendrecht bij de laatste 32 clubs te scharen. Een tegenstander om in ieder geval niet te onderschatten, want vorig seizoen werd de weg naar de halve finale afgesneden door zaterdag eersteklasser Sliedrecht. Een jaar eerder was het notabene een tweedeklasser Zundert dat via strafschoppen de weg naar de laatste vier versperde.

Het team van trainer Johan Sturrus promoveerde vorig seizoen via de nacompetitie naar de eerste klasse waar het momenteel met 12 uit 12 een tiende positie op de ranglijst bezet. Zoals boven al aangegeven is in bekerwedstrijden echter altijd van alles mogelijk. Ook Papendrecht kan boven zichzelf uitstijgen om het Baronie zo moeilijk mogelijk te maken. Baronietrainer Van Poelje zal zijn spelers dan ook ongetwijfeld nog eens waarschuwen om voor onderschatting te waken. Na de puike wedstrijd van vorige week bij Udi’19 zal Baronie echter sowieso van eigen kracht uitgaan en alles in het werk stellen om een ronde verder te komen. Van Poelje kan niet beschikken over de geblesseerde Mark Schuit terwijl de niet geheel fitte Aart Veldhof vermoedelijk gespaard zal worden.

De wedstrijd op Sportpark De Blauwe Kei vangt zaterdag aan om 14.00 uur en zal worden geleid door arbiter Niels Boel uit Vlissingen. Hij wordt hierbij geassisteerd door Tom Colen en Bram Witsiers.