Baronie gaat tegen Udi ’19 op zoek naar revanche

In de voorbeschouwing van vorige week tegen Minor maakten we terecht gewag van de goede prestaties van ons vlaggenschip. Zoals het echter wel eens vaker gaat wordt men dan met een dergelijke uitspraak meteen om de oren geslagen. Een volslagen off day tegen een lastige, maar toch zeker geen grootse tegenstander als Minor, lag ten grondslag aan een over alle linies falend Baronie. De forse 4-0 nederlaag is in het groenwitte kamp dan ook hard binnengekomen.

Tegenstander Udi daarentegen verraste vorige week vriend en vijand door koploper Halsteren op eigen veld met 1-0 te kloppen. De ploeg van trainer Stefan Hoogsteger bezet momenteel een zevende plaats op de ranglijst op slechts 4 punten afstand van Baronie. De fraaie overwinning op Halsteren zal zijn ploeg ongetwijfeld een flinke boost hebben bezorgd om die lijn zondag verder door te trekken. Udi beschikt met oudgedienden zoals Lars van Geelkerken, aanvoerder Roald van Hout (ex-Sparta Rotterdam, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk) en goalgetter Sam Wassenberg over veel routine en zal ongetwijfeld van meet af aan fel van leer trekken om Baronie meteen af te bluffen.

Aan de technische staf was deze week dus de taak om de ploeg weer bij elkaar te rapen en meteen weer een punt achter “Minor” te doen zetten. Voor Baronie is het in ieder geval een wake up call en de ploeg is dan ook vastbesloten om tegen Udi weer haar normale niveau te tonen en daarmee de uitglijder tegen Minor glad te strijken. Iedereen is fit genoeg om daaraan een wezenlijke bijdrage te leveren zodat een getergd Baronie aan de aftrap kan worden verwacht.

De wedstrijd op Sportpark Parkzicht in Uden begint zondag om 14.00 uur en zal worden geleid door arbiter Dave de Vries uit Amstelveen en zijn assistenten Nick Veldhuis en Dennis van Leussen .

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur