Organisatie Baronie Paastoernooi zoekt sponsors

In 2020 organiseert vv Baronie alweer de 47e editie van het binnen de voetbalwereld in hoog aanzien staande internationale paastoernooi voor de jeugd. In het Paasweekend van 11, 12 en 13 april binden de spelers in de categorieën JO12, 13 en 15 op Sportpark De Blauwe Kei de strijd met elkaar aan. Het beloven weer spannende en sportieve ontmoetingen te worden tussen de jeugdelftallen van BVO’s uit Nederland, België, Polen, Engeland en China. Dit laatste land heeft met vertegenwoordiger en Ajaxpartner Guangzhou R&F FC de primeur. Het contact is tot stand gekomen via Ajax dat in het verleden op ons toernooi uitstekende ervaringen met haar jeugdelftallen heeft gehad. Illustere namen als Jasper Cillessen, Memphis Depay, Daley Blind (zie foto), Klaas Jan Huntelaar, Davey Klaassen, Neman ja Gudelj, Bas Dost en Jermaine Lens maakten in het verleden hun opwachting aan de Blauwe Kei.

Tijdens deze dagen zullen ruim 500 spelers en hun staf door 50 vrijwilligers worden bijgestaan om alles in goede banen te leiden. Op facilitair gebied heeft de organisatie natuurlijk met de nodige kosten te maken zoals prijzen, veiligheidsmaatregelen, EHBO-voorzieningen, scheidsrechters, extra horecavoorzieningen, toiletwagens en afvalcontainers. Om de begroting van € 4.000,00 rond te krijgen is men echter afhankelijk van sponsorgelden. Het zou natuurlijk voor zowel club als spelers vreselijk jammer zijn indien dit toernooi geen doorgang zou kunnen vinden. Wij doen in deze voor Baronie financieel moeilijke tijden daarom graag een beroep op potentiele sponsors die dit traditionele evenement financieel en/of facilitair willen ondersteunen. Bij belangstelling kunt u contact opnemen met de heer Ton van Beek – , secretaris v.v. Baronie mobiel nr. 06-46111293 of via email info@vvbaronie.nl.