Verslag van de wedstrijd van de maand November: Baronie – Unitas

Het was heerlijk voetbalweer op zondag 24 November op de Blauwe Kei. Baronie J08-4 mocht het in de wedstrijd van de maand opnemen tegen Unitas ‘30 JO8-6G.

Na een schitterende actie en geplaatst schot kwam Unitas ’30 al vroeg op voorsprong 0-1. Dit was meteen het teken voor de Baronie J08-4 een tandje bij te schakelen. Een goede counter en een geplaatst schot zorgde, voor de eerste time-out, dat de wedstrijd kantelde in het voordeel van de Baronie. In de resterende kwarten lukte het Unitas ’30 ondanks een aantal pogingen niet meer om een kans te verzilveren. De uitstekende keepster van Unitas ’30 kon niet voorkomen dat de Baronie de score uitbouwde. Uiteindelijk werd het publiek verwent met een aantal mooie uitgespeelde doelpunten en een ruime overwinning van Baronie J08-4 11-1.

Na de penalties hebben beide teams lekker genoten van de snacks en een mooie opkomst samen met Baronie 1 en RKSV Nuenen. Voor iedereen een topdag.