Bekerstunt zaterdag Baronie1 tegen ONI

Baronie is in de derde ronde van de districtsbeker vertegenwoordigd door twee teams.
Nadat zondag Baronie1 Kruisland al met 5-0 van het veld veegde zorgde zaterdag 1 dinsdagavond voor een geweldige stunt.
Men moest het opnemen uit bij de koploper in de derde klasse: ONI.
De eerste helft was ONI de betere ploeg kwam op 2-0 voor maar daarna kwam de ploeg van Ricardo van den Bos terug in de wedstrijd.
Eerst was het Kevin van de Luitgaarden die de stand op 2-1 bracht waarna Boris Fuchs de 2-2 aantekende.
Weer kwam ONI op voorsprong maar v.d.Luitgaarden bracht de Baronnen terug naar 3-3.
ONI dacht na de 4-3 de buit binnen te hebben maar Yassin Bitchou bracht de Baronnen langszij.
Het werden strafschoppen waarbij Baronie doelman Rick Eichelsheim de man van de wedstrijd werd door de laatste strafschop van ONI te stoppen. Baronie zondag en zaterdag dus in de ballen koker voor de derde ronde.