VACATURE!!! WIE WORDT ONZE NIEUWE PENNINGMEESTER?

Vacature Penningmeester vv Baronie M/V
vv Baronie is met spoed op zoek naar een nieuwe penningmeester, die het bestuur en de vereniging komt versterken. Het betreft een vrijwilligersfunctie.
vv Baronie is met circa 1300 leden een grote amateurvoetbalclub binnen Breda en combineert prestatieve- en recreatieve voetbalbeoefening in alle leeftijdscategorieën.
Na een inwerkperiode maakt de penningmeester deel uit van het bestuur en geeft hij onder meer leiding aan de financiële commissie van de vereniging. De nieuwe penningmeester van vv Baronie is een talentvolle financiële vrouw of man die bij voorkeur bekend is met het financieel reilen en zeilen van een (grote) sportvereniging. De penningmeester is verantwoordelijk voor de bewaking en voortgang van de financiële zaken binnen de vereniging en wordt hierin gecontroleerd door de kascontrolecommissie.
Takenpakket.
De penningmeester:
· stelt de jaarlijkse begroting op en bewaakt deze;
· bewaakt de binnenkomende en uitgaande geldstromen;
· stelt het financieel jaarverslag op;
· vertaalt beleid en activiteiten in geld en in informatie over (on)mogelijkheden;
· draagt zorg voor onkosten- en vrijwilligersvergoedingen;
· regelt verzekeringen, fiscale- en juridische zaken (zie wet- en regelgeving);

·roept de kascontrolecommissie bijeen.