Moustafa Mohammad winnaar eerste Blauwe Kei Trofee

MOUSTAFA MOHAMMAD GEKOZEN TOT SPELER VAN HET JAAR 2018-2019
Het was afgelopen donderdagavond een beetje mosterd na de maaltijd, de uitverkiezing van de speler van het jaar 2018-2019. Immers, inmiddels zijn er al weer zes duels gespeeld in het nieuwe seizoen. Het was echter steeds weer lastig gebleken om een goed tijdstip voor de uitreiking van de prijs – De Blauwe Kei Trofee – te vinden.
Bijna iedereen van de selectie was na de training aanwezig om te zien hoe Moustafa Mohammad tot eerste winnaar van De Blauwe Kei Trofee werd uitgeroepen. De trofee betreft een kunstwerkje uit 2003 van beeldhouwer Peter Berg uit Baarle-Nassau, enigszins gemodificeerd door de keuzecommissie.
Iedere competitiewedstrijd van Baronie 1 worden er punten gegeven aan de spelers individueel. Om in aanmerking te komen voor de titel Speler van het Jaar moet een speler minimaal in twintig wedstrijden zijn beoordeeld. De winnaar is diegene die gemiddeld de hoogste score heeft behaald aan het einde van het seizoen. Zijn naam zal worden bijgeschreven op het voetstuk van het sculptuurtje. De trofee zal jaarlijks aan het einde van het seizoen worden uitgereikt aan betreffende speler, maar blijft in de kantine waar nog naar een geschikte en voor iedereen zichtbare plaats gezocht wordt.