Wedstrijd van de maand: JO10-2 – Halsteren JO10-1

Komende zondag speelt de JO10-2 de wedstrijd van de maand tegen Halsteren.

De teamleider van de JO10-2 stelt het team aan u voor.

JO10-2 is een zeer enthousiast team, spelen soms goed voetbal maar altijd met veel plezier en passie!

Samuel; Spaans temperament, een neus voor de goal en kan ook nog eens heel goed keepen.
Robyn; met haar mooie techniek en goed overzicht, onze schakel tussen aanval en verdediging.
Xavi van Gageldonk; robuuste verdediger, die voor niemand aan de kant gaat en tegenstanders komen hem altijd opnieuw tegen.
Max; de nieuwe De Ligt. Kan goed verdedigen, heeft een keihard schot en kan ook nog eens goed koppen.
Lucas; kan hard werken, kan op alle posities uit de voeten is een echte team speler.
Zakaria; onze kunstenaar in de kleine ruimte en heeft de perfecte steekpass in zijn voeten.
Bram; gaat altijd voorop in de strijd en is pas tevreden als de wedstrijd gewonnen is.
Xavi; heeft vorig jaar zo goed bij ons team gekeept, dat hij een plekje heeft gekregen bij JO10-1, maar gelukkig is hij vandaag toch bij ons erbij.

Onze coach Tony en vader van Xavi, heeft van deze kinderen een super leuk team weten te maken!