VACATURES! TALENT GEZOCHT

Talent gezocht: Terreinbeheerder
Voor zaterdag en of zondag zijn we op zoek naar een betrouwbare allround terreinbeheerder.

Talent gezocht: Medisch advies
Veiligheid gaat voor alles, maar waar is de ijszak als je hem nodig hebt. Wie weet waar de EHBO-koffer is? Weet iemand eigenlijk of we een brancard hebben? Hoe werkt de AED? Wie mag daar gebruik van maken? Wie heeft een EHBO-diploma? Wie vult de EHBO-koffer bij? Hoe is de aanrijroute van de ambulance? Allemaal vragen over een goed verloop van de medische verzorging van onze leden. We zijn op zoek naar hulp bij het inventariseren van de huidige situatie en het opstellen en uitvoeren van een plan om dit goed te regelen?

Talent gezocht: Leden vrijwilligerscommissie
Dit jaar willen we echt werk maken van de vrijwilligers. Om te beginnen met een overzicht van alle vrijwilligerstaken, het coördineren van de teamtaken, het uitbreiden van de vragenlijst voor nieuwe leden, het inventariseren van talenten en beroepen van de leden en het maken van een poule van flexibele vrijwilligers. Met een werkgroep van 4 – 6 mensen maken we onderling afspraken over wat urgent en haalbaar is.

Talent gezocht: Gastheer / gastvrouw
Op wedstrijddagen zorg je als gastheer of gastvrouw voor een soepel verloop van de wedstrijden. Je wijst teamleiders de weg naar de velden en de kleedkamers, ontvangt de scheidsrechters en verwijst mensen desgewenst door naar de terreinbeheerder, de arbitragecommissie of anders.
Lijkt het je leuk om jouw talent voor vv Baronie in te zetten en om een bijdrage te leveren aan de vereniging zonder dat het je direct veel tijd hoeft te kosten? Neem dan contact op met Ronald Spruit, bestuurslid Vrijwilligers & Activiteiten: r.spruit@vvbaronie.nl