Vacatures Baronie Zaterdag 1!!!

Wie complementeert de staf van het nieuwe Baronie Zaterdag 1? Naast trainer/coach Ricardo van de Bos en assistent scheidsrechter Rick Frijters zijn wij nog op zoek naar een teammanager om deze enthousiaste, jonge en talentvolle spelersgroep mede te begeleiden in de zaterdag 4e klasse. Uw aanwezigheid op zaterdag en indien mogelijk op donderdagavond is gewenst om het team zo optimaal mogelijk te laten functioneren. De competitiewedstrijden zijn lokaal en regionaal, dus de reisafstanden zijn echt minimaal. Het is dus geen tijdrovende maar vooral een uitdagende en gezellige rol rondom het nieuwe standaardteam.
Ook zijn wij op zoek naar gastheren/vrouwen voor de ontvangst van scheidsrechters en bestuursleden van bezoekende clubs. Dit is kost u eenmaal per twee weken hooguit drie uurtjes tijd. Wij zorgen voor begeleiding en ondersteuning vanuit de club.
Heb je interesse voor een van de bovenstaande functies? Stuur dan een berichtje naar info@vvbaronie.nl. Dan nodigen wij je zsm uit voor een gesprek.