Training onderbouw (Teams O7-O11)

Komend seizoen willen we binnen de jeugdopleiding van Baronie enkele stappen gaan zetten ter verbetering van de jeugdopleiding. In relatie hiermee wil ik jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwe ontwikkelingen in de onderbouw (O7 t/m O11).
Komend seizoen krijgt de onderbouw een eigen technisch coördinator. Redmar Jonker zal dit op zich gaan nemen. Redmar was afgelopen seizoen als trainer actief in de onderbouw en wil graag samen met jullie werken aan een succesvol seizoen.
Binnen Baronie willen we ervoor zorgen dat kinderen vanaf de O8 leeftijdsgroep twee keer kunnen trainen bij de club en dat de trainingen van een kwalitatief goed niveau zijn.
De trainingen van O7 t/m O11 zullen op de woensdag verzorgd gaan worden door Vitalis studenten in combinatie en aangestuurd door twee gekwalificeerde Baronietrainers.
Op vrijdag trainen de O8 t/m O11 een tweede keer en zullen er twee gekwalificeerde trainers aanwezig zijn en twee coördinatoren met trainerservaring om de trainingen goed te kunnen begeleiden. Zij worden ondersteund door een vaste groep ouders. Zo zijn we in staat om op iedere vier spelers een begeleider te hebben.
We zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee en met deze organisatie is Baronie uniek in Breda!
Binnen Baronie zijn we van mening dat, wanneer wij het voetbalspel goed aan willen leren bij kinderen, er twee keer in de week getraind zal moeten worden. Want hoe beter de kinderen het leren, hoe leuker ze het vinden. Daarnaast vinden wij het belangrijk om kinderen veel te laten bewegen, zodat we bijdragen aan de gezondheid van uw zoon of dochter.
Wij gaan er vanuit dat alle spelers de aangeboden trainingen volgen. Mocht een speler niet kunnen trainen en heeft u hier een goede reden voor dan dient u zich af te melden voor de training bij uw trainer/leider van het elftal. Mochten er kinderen zijn die meerdere sporten doen en hierdoor in de problemen komen met de planning dan vinden wij het prettig dit vooraf te weten.
Daarnaast wil ik me als Hoofd Jeugdopleiding (HJO) inzetten om enthousiaste ouders die het leuk vinden om training te geven een cursus aan te bieden. De cursus zal maximaal zes bijeenkomsten van drie uur omvatten. Aan het begin van het seizoen ontvangt u hierover meer informatie.
Op naar een fantastisch voetbaljaar!
Met vriendelijke groet,

Ischa Immers
Hoofd Jeugdopleiding Baronie

Misschien vindt u dit ook leuk Meer van deze auteur