BARONIE VEILING NU AANSTAANDE ZONDAG 1 SEPTEMBER

Tijdens de geweldige Open Dag van afgelopen zondag was aanvankelijk ook een Baronie Veiling gepland. Via diverse kanalen is dit ook gecommuniceerd. Helaas, onder meer door een wat overvol programma waren we van mening dat we de veiling moesten uitstellen. Nu, komende zondag na afloop van de eerste wedstrijd in de Hoofdklasse tussen Baronie en SV Meerssen, gaan we alsnog de geplande veiling laten plaatsvinden. De start van de veiling zal zijn om 17.00 uur; plaats van handeling: het terras voor de kantine. Willem Hartmans zal de veilingmeester zijn.

Mooie stukken zijn te veilen. Denk dan aan een door NAC geschonken VIP-arrangement voor 4 personen (inclusief drankjes en hapjes) voor de wedstrijd NAC-Excelsior. Een tiental Business Tribunekaarten voor diezelfde wedstrijd worden ook verloot. En daarnaast nog zoveel meer! Wat dacht u van een shirt van Manchester City, gesigneerd door Kevin de Bruyne. Ondertekende shirts, uit zowel de NAC als Baronie-tijd, ondertekend door Matthew Amoah. Een onafgescheurd kaartje van de Champions League Finale 1996 tussen Ajax en Juventus… Nogmaals, en nog zoveel meer!

Dus kom! Naar de wedstrijd Baronie-SV Meersen, zondag om 14.30 uur, maar ook naar onze Baronie Veiling, na de wedstrijd!!!